2011. augusztus 30., kedd

Új Eper Ízesítésű Fogyókúrás Itlapor 7Tasak - Jelenlegi ára: 1 Ft


Oriflame, Natural Balance Shake eper ízesítésü
Karcsú forma mindenhol és mindenkor!
Vanilia Ízesítésű italpor, amely csökkenti az éhségérzetet és az édesség utáni vágyat, kevesebb ételt fog megenni ezért ön veszít a test súlyából, több energiája lesz és ezért javul a koncentráló képessége ! 30 percel a főétkezés előtt igyon meg egy pohár shake-et!
Mitől egyedi a készítmény?
Az Eper-/vanília ízesítésű italpor kiváló és egyedi termékjellemzőkkel bír:
Természetes összetevők - három kiváló fehérjeforrás: Az Eper-/vanília ízesítésű italpor formulája tisztán természetes összetevőket tartalmaz olyan optimális arányban, ahogyan azt az egészséges táplálkozás megkívánja. A készítmény három kiváló fehérjeforrása, valamint az alma, a csipkebogyó és a cukorrépából kivont, oldható és oldhatatlan rostok biztosítják az egészséges tápanyag-bevitelt. Így a szervezet hozzájut azon alapvető tápanyagokhoz, amelyek nélkülözhetetlenek hatékony működéséhez.
8 év átfogó kutatómunka és szabadalmaztatott termékformula.
Az Omega 3 magas aránya.
Kísérletileg igazolt testsúlycsökkenés és többletenergia
Igazoltan alacsony GI (glikémiás index)
Kizárólag természetes ízek Az eper ízesítésű italpor természetes ízei igazi élvezetté teszik a shake fogyasztását.
Mérete: 378g
Egy doboz 21adagot tartalmaz, egy adag 18 g ezt kell összekeverni 150ml vízzel! Majd főétkezés előtt fél órával kell elfogyasztani!
Összetevők listája:
ngc formula (mix of pea protein, apple, whole egg, whey [milk protein] and rose hip), hen egg albumen, ground sugar beet fibre, natural flavours (strawberry, cream), pigment (beet root extract), antioxidant (ascorbic acid) and sweetener (sucralose)



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-09 17:41
. Új Eper Ízesítésű Fogyókúrás Itlapor 7Tasak - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos