2011. július 29., péntek

Huszadik századi skandináv novellák - Jelenlegi ára: 3 825 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Huszadik századi skandináv novellákA könyv listaára: 4499 Ft. Leírás:
A kortárs európai novellairodalom körképét nyújtó sorozat jelen darabjában egy kívülről meglehetősen homogénnek tűnő, ám nemzeti identitását, nemzeti irodalmainak sajátságait büszkén hangsúlyozó területről, a skandináv irodalomból merít. A kötet harminchat szerző írásait közli időrendben, s egy olyan korszak, a 20. század irodalmának tablója, amikor a térség irodalma felfelé ívelt, bizonyítja ez az irodalmi Nobel-díjasok (pl. Knut Hamsun, Sigrid Undset, Selma Lagerlöf stb. ) nagy száma is, akik közül jó pár képviselteti magát e könyvben is. Ahogy azt a szerkesztő, Szöllősi Adrienne kötet végi jegyzetéből megtudjuk, e korszak írói az egyén személyesebb aspektusából indulnak ki, kedvelik a belső monológok alkalmazását, az ismétlést és gyakran a távolságtartó iróniát. Kísérletező szellem és nyitottság a kortárs skandináv irodalom két legfőbb ismérve. Emellett kiderül, hogy az alkotók jól ismerik a világirodalom különféle irányzatait, melyek szinte mindegyikének megvan a skandináv megfelelője variáció formájában. Az összeállítás írásai a terület irodalmának két új jelenségét, a bevándorlóirodalmat és a multikulturalizmust is felvillantják. A szerzők között olyan neveket találunk a már említett Nobel-díjasokon túl, mint pl. Karen Blixen, Halldór Laxness, Rubén Palma, Peter Heg, vagy Sigmund Jensen, a fordítások pedig egyebek közt Péteri Vanda, Schütz J. István, Szathmáry Lajos, Domsa Zsófia vagy Tomcsányi Zsuzsanna munkái. A kötet végén a szerzők rövid életrajzait találjuk. ISBN: 978-963-9716-16-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 825 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:25
. Huszadik századi skandináv novellák - Jelenlegi ára: 3 825 Ft

Fontos